Gevelisolatie en -Bepleistering

Gevelisolatie en -Bepleistering

Door een meer dan 50 jaar lange ervaring in het waterdicht bepleisteren van o.a. kelders heeft Bodima NV een aantal van haar arbeiders kunnen specialiseren in het bepleisteren van gevels. Hierbij speelt niet alleen het esthetische een rol doch ook de vele detailleringen in de gevel waar met zorg aandacht aan wordt geschonken.

Er zijn mineraal-, siliconen-, acrylaat- en silicaatgebonden sierpleisters waarbij ook de mogelijkheid bestaat om te bepleisteren op isolatieplaten. Onder bepaalde voorwaarden zijn er subsidies voor het (na-)isoleren van muren.

Indien gekozen wordt voor een gevelbepleistering zijn diverse structuren en kleuren in de eindafwerking mogelijk.

Ook steenstrips op isolatie kunnen door Bodima NV aangeboden/geplaatst worden.

Bodima NV is exclusieve plaatser van de pleistersystemen van het merk STO. Onze werknemers hebben de nodige opleidingen gevolgd en advies kan steeds opgevraagd worden bij onze systeemhouder STO. Door de gespecialiseerde werknemers en goede samenwerking met STO NV is Bodima NV in staat een product af te leveren naar de wensen van de opdrachtgever met een verzekerde garantie van 10 jaar.

Voor bijkomende info kan u ons steeds contacteren en verwijzen we graag naar de website van onze leverancier http://www.sto.be.