Na-Isolatie van Spouwmuren

Na-Isolatie van Spouwmuren

1. VOORAFGAANDE CONTROLE EN OPMAAK OFFERTE.
Om een gedegen prijsbieding te kunnen opmaken, is het zeer belangrijk om de toestand ter plaatse te bekijken. Al onze inspecteurs hebben een verplichte opleiding gevolgd bij het WTCB, volgens de voorschriften van STS-71-1, welke noodzakelijk is om premies te kunnen uitreiken maar ook om zekerheid te vormen over de breedte en de staat van de spouw. Niet alle spouwmuren zijn echter geschikt om te vullen met isolatie. Met behulp van een endoscoop en een thermografische camera zal de spouw grondig geïnspecteerd worden.

Afhankelijk van deze studie zal de luchtspouw al dan niet kunnen geïsoleerd worden, of dienen er eerst voorafgaande werken uitgevoerd te worden. Na ons plaatsbezoek maken we kosteloos een offerte op.

Voor het isoleren van een bestaande spouwmuur kan je een premie krijgen. De spouw, waarvan de breedte minimaal 5 centimeter moet bedragen, moet hierbij volledig gevuld worden met het isolatiemateriaal.

UW INVESTERING IS TERUG VERDIEND IN MINDER DAN 5 JAAR

NB: Hou er rekening mee dat de premies in België continu veranderen.
Check vooraf even via volgende link: https://www.premiezoeker.be
Reken snel uw besparing uit op jaarbasis: http://www.neopixels.be/bespaarcheck.php
of http://www.energiesparen.be.

De technische specificaties van STS 71-1 kan U raadplegen bij onze Downloads.

2. NAVULLING VAN DE SPOUW.
Ook onze arbeiders hebben een theoretische en praktische opleiding genoten bij Neopixels Academy.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de uitvoering:

1. Voor opmaak van de offerte voert onze inspecteur een visuele controle uit om te bepalen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie.
2. Op de kruispunten van de voegen worden er volgens een optimaal patroon gaten in het buitenspouwblad geboord. Er wordt op de kruispunten geboord om schade aan gevelstenen te voorkomen.
3. Vervolgens worden de pixels samen met Neofixx (watergedragen hight-tech-lijm) via een spuitmond onder de juiste verhouding in de spouw geblazen. Er ontstaat echter geen druk op de muren.
4. Nadien worden de boorgaten zorgvuldig aangewerkt met voegmortel, zodat de spouw terug luchtdicht kan worden afgesloten.

Neopixels Premium HR insulation:
Neopixels zijn grijze grafietparels, welke een betere reflectie en dus ook een hogere (min.20%) isolatiewaarde hebben door de toevoeging van grafiet. De korrels zijn eveneens waterbestendig, vlamdovend en geven de woning een verbeterd comfort maar ook geluidsisolatie.

De korrels hebben een ovale vorm, waardoor ze beter de spouw opvullen. Het Neopixels Premium HR Insulation systeem, geniet met een lamda-waarde van 0.034 W/m.K, van de laagste waarde in België voor EPS parels. Hiervoor werd een ATG en BUtgb-keuring volgens de Belgische normering uitgereikt.

De technische goedkeuring ATG kan U raadplegen bij onze Downloads. Om de kwaliteit van het product te garanderen, worden er voortdurend productcontroles uitgevoerd volgens de ISO-9001. Tevens hebben de korrels een uitstekende ECO balans: De Neopixels besparen gedurende hun levenscyclus 330 keer energie die nodig is om het materiaal te produceren en hebben hierdoor een zeer hoge ECO-efficiëntie.

De pixels worden op een eenvoudige manier geproduceerd, zonder veel energieverbruik. Tevens zijn de korrels voor 100% recycleerbaar.

De Neopixels zijn ongevaarlijk voor de gezondheid van mens en dier, en worden om die reden vaak voor de verpakking van voeding gebruikt . Het product is niet kankerverwekkend en volledig inert.

3. BIJLAGEN: